Lang droomde van liefde op de grond? Probeer dan deze positie te beheersen!

Usadi je jonge man op de grond, vraag hem om je voeten te strekken. Hij https://elze-marie.nl/wp-content/pgs/?de_connectie_tussen_schoonheidssalons_en_erectiele_dysfunctie.html draait zijn rug naar hem toe, de knieën op zijn knieën, de voeten in de vloer en vallen langzaam op zijn penis. Waarom deze houding geschikt is voor liefde? Omdat, het hebben van seks in deze positie, het risico loopt geen rituing brander (schuddende huid op de rug of knieën). Bovendien, dit stel van Sex, kunt u actief stimuleren van de clitoris kant, punt G, controle van de diepte en de hoek van penetratie.

Nieuwe Amazon

De perfecte houding voor degenen die het zat zijn om seks op het bed te hebben.

De man van Usada op de vloer, laat hem zijn handen achter zijn rug nemen en zijn voeten in India zijn. Smeelt het van bovenaf, afwisselend oppervlakte-fricties met diep, vertragen, en vervolgens het tempo versnellen. Ervaren meisjes in deze positie kunnen op een lid van cirkelvormige bewegingen vallen, het zal extra aangename sensaties aan de partner leveren. In deze positie wordt de Kamasutra “vrouw van boven” goed gestimuleerd door het gevoelige onderste deel van de vagina.

Op het randje

Laat hem zich voelen als een sjeik, rustend op hoge harembussen.

Misschien in deze seks, wanneer een vrouw van bovenaf, zul je de bovenkant van Bliss sneller ophalen dan je jonge man. U kunt tenslotte de diepte en hoek van penetratie van haar lid volledig besturen, evenals de intensiteit van de stimulatie van de clitoris. Vergeet niet om te hint op je jonge man, zodat hij zal geven zijn handen! In deze houding kan hij je rug naar beroerte hebben, je spankeren, je nek kussen, een snor van mijn oor krijgen of je borst strelen! Trouwens, in deze post van seks, is het erg handig om hem te schilderen in de geest van liefdesbekentenissen of spannende scubachiness-verbeelding!

Boogie Woogie

U beheert het proces volledig, bepaalt de frequentie en diepte van fricties en stimuleert het punt G.

Veel mannen noemen dit geslacht van een van hun geliefden, omdat een vrouw van boven, en het enige dat in dit geval nodig is – om te ontspannen en te genieten. De meeste meisjes die ze ook onverschillig bladeren, omdat u het proces volledig controleert, kamagra pil de frequentie en diepte van fricties bepaalt, behalve in deze post van geslacht, is het Punt G actief gestimuleerd. Het belangrijkste, haast je niet. Voordat je helemaal op de penis valt, doe dan een paar ronde bewegingen door een vagina-hoofd van een lid te houden, start de wrijving, het inlaatlid is steedsiger en dieper.

Leave a Comment